JALKAHOITO

Haluan Sinun voivan hyvin ja hoitaa ihoasi kokonaisvaltaisesti. Minulle jokainen asiakas on tärkeä ja pyrin tarjoamaan asiakkailleni mahdollisuuden rentoutumiseen, hetkeen arjen kiireistä. Hoitolan "vihreänä lankana" kulkee luonnon kunnioittaminen ja luonnonmukaisuus. Olen sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin. 

Ekokosmetologi

SKY-kosmetologi

Mikaela Valenius-Vaahtera

KASVOHOITO 

Ihollesi suunnitellaan aina uniikki, juuri Sinun ihosi tarpeiden mukainen hoito. Hoidot teen suomalaisella ammattikäyttöön kehitetyllä EKOPHARMA luonnonkosmetiikka tuotteilla, joissa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Aktiiviaineina kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Kaikki EKOPHARMA tuotteet valmistetaan Suomessa suomalaiselle iholle. EKOPHARMAN kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho. Tuotteet eivät sisällä keinotekoisia hajusteita ja osa tuotteista on hajusteettomia, jolloin ne sopivat myös hajusteyliherkille. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia.

JALKAHOITO

Hoidetut ja hyvinvoivat jalat ovat kauniit ja ennaltaehkäisevät monia vaivoja. Peclavus –jalkahoitotuotteet ovat valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisellä valmistustavalla. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. Tuotteiden valmistuksessa kasviperäisiä ainesosia ei ole säteilytetty eikä niiden kehityksessä ole käytetty eläinkokeita.